Rreth kompanisë

20 vjet të fokusohet në prodhimin dhe shitjen e pllaka dysheme

Hebei Ge Cheng Electric Power Equipment Co, Ltd, është themeluar në vitin 1999, e cila është fabrika goxha i madh në shkallë, e specializuar në prodhimin e llojeve të pajisjeve të energjisë elektrike. Zona e ndërtimit është 6000 metra katrore.
Ne jemi të pasur në prodhimin e përvojë dhe pajisje të përparuara të prodhimit, që ka disa seminare, gjithashtu ka vet Hot dip galvanizing fabrikat tona.

  • 2

WhatsApp Online Chat!